Suryapı

Sur Yapı Tanınmış Marka Statüsüne Alındı!

Sur Yapı çok az ulusal ve uluslararası markanın sahip olduğu tanınmış marka statüsüne sahip oldu!

Kurulduğu günden bu yana prestijli projeleri hayata geçiren Sur Yapı, Türkiye Patent Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme ve araştırmalar sonucunda tüm Türkiye’de duyulduğunda hatırlatma gerekmeden refleks uyandırması, belirli bir kalite standardı sağlaması, ülke genelinde herkes tarafından bilinmesi gibi birçok parametre değerlendirilerek ‘Tanınmış Marka’ statüsüne alındı. 1992 yılından bu yana her geçen gün büyüyen iş hacmi ile sürdürülebilir büyüme hedeflerini yakalayarak ilerleyen Sur Yapı, ‘Tanınmış Marka’ statüsü ile ülke genelinde bilinirliğini bir kez daha kanıtladı.

Çeyrek asır boyunca 127 farklı projede yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, sektördeki iddiasını bu başarısıyla bir kez daha ortaya koymuş oldu. 

Türk Patent Enstitüsü, ‘Tanınmış Marka’ tescili için, duyulduğunda hatırlatma gerekmeden refleks uyandırması, belirli bir kalite standardı sağlanması, ülke genelinde herkes tarafından bilinmesi gibi birçok parametreyi değerlendirerek Tanınmış Marka statüsünü veriyor. Ulusal ve uluslararası markaların sahip olduğu  ‘Tanınmış Marka’lar arasında Sur Yapı da yerini aldı. ‘Tanınmış Marka’ statüsü ile ayrıcalıklı konuma yükselen Sur Yapı, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

 

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje