...

SurYapı, Antalya projesinde tüm blokları su kenarında yer alan su veyaşam temalı Turkuaz etabı satışa sunuldu

SurYapı Antalya’da 1400 Aileyi Ev Sahibi Yaptı, 1105 konutluk yeniEtabın Satışlarını Öne Aldı

 

 

BaştaAntalya olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın 155 farklı ülkesindeki 177 farklı kentten, toplamda 57 bin öntalep gelen Sur Yapı Antalya Projesi’nde, lansman öncesi önsatış döneminde fırsat sunuluyor. 1400 kişinin ev sahibi olduğu projeye olan yoğun talep üzerine, güvenlikli site konseptli, sukenarında başlayan yaşam ve medeniyeti sembolize eden 1105 adet bağımsız bölümden oluşan, Turkuaz etabı da satışa çıkarıldı.Lansman öncesi ilk 1400 konutta olduğu gibi %35 peşinat, %10 bir yıl sonra ara ödeme ve kalan tutar vade farksız 36 ay Sur Yapı bünyesindeki cazip ödeme planı ile ön satışa çıkıyor.  

 

 

Antalya’ya geleceğe miras modern, yeni bir şehir kazandıracak olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde yoğun talep üzerine lansman öncesi yeni etabın satışı öne çekildi. Daha önce satışa çıkartılan1400 konutun kısa bir sürede satılmasının ardından ön talebin 57 binlere ulaşması ile Turkuaz etabı Sur Yapı bünyesinde %35 peşin, 36 ay vade farksız ödeme imkanıyla satışa sunuldu. Tümblokları su kenarında yer alan, su kenarında kurulan yaşamı ve medeniyeti sembolize eden Turkuaz etabında 1105 daire yer alıyor.1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Turkuaz etabındada yüzde 10 peşin indirimi devam ediyor.

 

Suyla gelen medeniyet teması ön planda

19bin bağımsız bölümün yer alacağı Sur Yapı Antalya Projesi’nin çok özel bir bölümünü oluşturan Turkuaz etabında suyla gelen medeniyet teması ön plana çıkıyor. Çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzları, göletler yaşamın her anında suyla buluşmayı sevenleri bekliyor. Göletler, her dairenin görüş açısında doğal formlu kaya bitişli tasarımıyla göze ve ruha hitap ediyor. Gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanlar, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesi ile ön plana çıkıyor.

 

Genişlimon bahçeleri Turkuaz etabında

Hemçocukların hem de büyüklerin beklentilerini karşılayan genişsosyal imkanlar Turkuaz etabını ayrıcalıklı kılıyor. Projeiçerisindeki oyun alanlarında çocuklar gönüllerince vakitgeçirirken büyükler ister güneşleniyor isterse limon bahçesi,pergola altı gibi farklı konseptlerdeki dinlenme alanlarındanbirini tercih edebiliyor. Çim aktivite alanları da yine Turkuazetabındaki doğal yaşam konseptindeki alternatiflerden birinioluşturuyor. Tribün tipi oturma elemanları, geniş meydanlarısosyalleşme imkanlarını artırıyor.

 

Sporalanları her yaştan herkesi bekliyor

SurYapı Antalya Projesi’nin Turkuaz etabında spor da önceliklerarasında yer alıyor. Çok amaçlı futbol ve basketbol sahaları,koşu pisti ve açık hava fitness aletleri her yaş grubuna hitapediyor.

 

TümTürkiye’ye teşekkürler

SurYapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Yakın zaman önceTürkiye’nin en büyük ve örnek kentsel dönüşümünübaşlattık. Başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın155 farklı ülkesi ve 177 farklı kentinden 57 binden fazla öntalep sayısına ulaşan projemiz bittiğinde Antalya’ya geleceğemiras modern ve yeni bir şehir inşa etmiş olacağız. Lansmanöncesi satışa çıkardığımız 2019 yılında teslim edilecek1400 konutu kısa sürede sattık. Bu satışların yüzde 65’iniAntalya’ya yüzde 35’lik kısmını ise tüm Türkiye’ye vediğer ülkelere gerçekleştirdik. Türkiye’nin markası SurYapı’ya gösterilen bu ilgiden dolayı hem Antalya’ya hem tümTürkiye’ye ve Antalya seven tüm dünya vatandaşlarınateşekkürlerimizi sunmak istiyoruz” dedi.

 

Ofislerve ticari dükkanlara yoğun ilgi

Elmas,‘‘projemizin içerisinde 1.3 kilometreuzunluğunda bir alışveriş caddesi olacak. Ortasından tramvayıngeçtiği caddemizde yer alan dükkanlara yoğun bir ilgi var. Satışaaçılan ticarilerin %95’lik kısmının satışını tamamladık.Yeni kısımları satışa açmak için çalışıyoruz. Caddeüzerinde yer alan ofislerde de benzer bir durum var, talebikarşılamak için yeni kısımların satışlarını öneçekiyoruz’’ dedi.

 

Suyunsakinliğini yaşamak isteyenlere özel

Buyoğun ilgi nedeniyle çok özel bir konsepte sahip Turkuaz etabınınsatışını öne çektiklerini belirten Elmas, şöyle devam etti;“Turkuaz etabı bizim için çok özel. Burada, yaşamın suyunkenarında başladığı ve birçok medeniyetin suyun etrafındayükseldiği gerçeğinden hareket ettik. Bu nedenle Turkuazetabındaki bütün blokları su kenarında konumlandırdık. Suyunsakinliği, huzur veren özelliğini bu etaba yansıttık. Lasnmanöncesi ilk 1400 konutta olduğu gibi fırsatları sabit tuttuk.Dolayısıyla fırsatları sürdürüyoruz.Öncegelenler doğal olarak, en çok kazanacak.”

 

Antalya’dayeni bir şehir kuruluyor

Elmas,Sur Yapı Antalya Projesi’yle ilgili şu bilgileri verdi; “Türkiye’nin örnek dönüşümprojesi kapsamında Antalya’nın Kepez-Santral bölgesinde yeni birşehir inşa ediyoruz. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerindekiprojenin içerisinde 249 bin metrekare yeşil alan üzerindekurulacak şehir parkı Antalya’nın en büyük parkı olacak.Tramvay hattı, dönerek projenin içerisinden geçecek. Projeninmerkezinde 1.3 kilometre uzunluğunda bir alışveriş caddesiolacak. Projenin kendi hastaneleri, okulları, oteli, camileri,alışveriş caddesi, alışveriş merkezi olacak. Projetamamlandığında yaklaşık 70 bin kişi yaşayacak. Öncelikle haksahiplerinin evlerini teslim edeceğiz. Toplamda ise 19 bin bağımsızbölümü 8 yıllık bir süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Her yıliçin 5 bin kişinin istihdam edileceği projenin yatırım değeri 8milyar TL’yi buluyor. Bir yandan istihdama diğer yandan daekonomiye katkı sağlayacak. Uygulanan çevreci dönüşümmodeliyle de Türkiye’ye örnek oluyoruz.

 

Antalya’nınen büyük şehir parkı

Kurulacakolan yeni şehirde yaklaşık 249 bin metrekare yeşil alan olacak.Yeni şehrin içerisinde yer alan parkta yeşil alanlar, göletler,sera alanları, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, dinlenmealanları, gezi ve koşu parkurları yer alacak. Ayrıca dev şehirparkının içerisinde piknik alanı, müze, sera alanı, semtpazarı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlikçadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, genişmeydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çimsahaları yer alıyor. Bu park Antalya’nın en büyük şehir parkıolacak.”

qq

اتصل بنا

Burhaniye St. Abdullahağa Ave. No:21 / 34676 Altunizade Üsküdar/Istanbul

(216) 556 08 00 (Pbx)

(216) 422 65 14

[email protected]

ادخلوا بريدكم الالكتروني للحصول على معلومات وأخبار عن سور يابي