...

Ispartakule’de yeşil bir yaka doğuyor!

Sur Yapı ‘nın yeni konut projesi Bahçeyaka Ispartakule satışa sunuldu!

Avrupa Yakası’nın gelişen bölgesi Ispartakule’ye Sur Yapı kalitesi ve prestiji geliyor. Bölgede yeni bir yatırıma başlayan Sur Yapı, Bahçeyaka Ispartakule isimli yeni konut projesini satışa sunuyor. Yeşil dokulu konsepti, az katlı mimarisi, konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanları, peyzajı, sosyal alanları, spor salonları, bisiklet yolları, oyun vadisi, koku tarlaları, meydanları ile bir yaşam alanı olan Bahçeyaka Ispartakule, hem yatırımcı hem oturumcuya hitap ediyor.

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Avrupa Yakası’nın modern kent dokusuna sahip bölgesi Ispartakule’de 220 milyon TL yatırımla yeni bir konut ve yaşam projesine başlıyor. Bahçeyaka Ispartakule isimli proje, 21 dönüm arsa üzerinde 57.200 m² toplam inşaat alanına sahip… 8.000 m²’nin üzerinde yeşil alanın yer aldığı projede 7 blokta 327 daire bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu projede konutlar 52 m² ile 443 m² aralığında değişiyor. Projede günlük ihtiyaçların rahatlıkla sağlanabileceği 10 adet de ticari alan bulunuyor. Ispartakule’ye yeni bir yeşil yaka kazandıracak olan Bahçeyaka Ispartakule konut projesi, Küçükçekmece gölü manzarasına sahip ve lokasyonu ile de avantaj sağlıyor.

 

Bahçeyaka Ispartakule’de 1 Haftada 1200 Talep Aldık!

’’Avrupa Yakası’nın modern dokusu ve planlı kentleşmeye sahip bölgesi Ispartakule’de az katlı yatay mimarisi, 8 dönümlük bahçesi, göletleri, su kanalları, bisiklet yolları, koku tarlaları, meydanları ile bölgenin yeşil yakası olacak bir konut projesi hazırladıklarının altını çizen Altan Elmas, bölgedeki konut projelerinden yoğun yeşil dokulu konsepti, az katlı mimarisi ile farklılaştık. Kısa süre önce ön talep toplamaya başladığımız Bahçeyaka Ispartakule konut projemizin satışlarının da kısa sürede tamamlanacağını düşünüyoruz. Bayramda herkesin tatilde olduğu dönemde dahi bir hafta içerisinde yaklaşık 1200 talep aldık. Bahçeyaka Ispartakule konut projesinin bölgede heyecan yarattığını hissettik ’’ dedi.

’’Sağlık Kent, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Mahmutbey–Ispartakule –Bahçeşehir metro hattı gibi büyük kamu yatırımları ve modern kent dokusuna sahip planlı şehirleşmesi ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz Ispartakule’de biz de Bahçeyaka konut projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel %10+%10 tamamı peşin indirimi ile 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız konut projesinde ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay 0,42 vade imkanı ve 120 ay sabit taksit 0,70 vade ile ödeme fırsatı da sunuyoruz ’’ dedi.

 

Benzersiz lokasyon ve ulaşım kolaylığı

Bahçeşehir’e komşu Ispartakule son dönemde büyük ölçekli kamu yatırımlarının da artmasıyla gelişimine devam ediyor. Doğru gerçekleşen planlamalarla modern bir kentleşme yapısına sahip olan Ispartakule, birçok kamu yatırımına da ev sahipliği yapıyor. Bahçeyaka Ispartakule konut projesi de gerçekleştirilmesi planlanan Kanal İstanbul projesine komşu konumda, Avrupa Otoyolu Ispartakule gişelerinin de hemen yanı başında bulunuyor. Yapımı hızla devam eden Ispartakule metro istasyonuna yürüme mesafesindeki proje, 26 Ağustos’ta açılışı gerçekleştirilen Kuzey Marmara Otoyolu’nun da bağlantı yollarının da yakınında yükseliyor. Sağlık Kent, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de kolayca ulaşımın sağlandığı proje,  Atatürk Havalimanı’na da çok yakın…

 

Bahçeyaka Ispartakule manzarası ve peyzajıyla göz dolduruyor…

Bahçeyaka Ispartakule projesi, 8.000 m²’nin üzerinde yeşil alanı ve Küçükçekmece gölü manzarasıyla doğa ile iç içe bir yaşam vaat ediyor. Koku tarlaları ve bahçelerin yer aldığı konut projesinin peyzajında lavanta, kekik, leylak, biberiye, adaçayı, papatya, zambak, karanfil gibi birbirinden renkli çiçek ve bitkiler kullanılıyor. Bahçeyaka Ispartakule konut projesinin uçsuz bucaksız bahçelerinde ise erguvan, gülibrişim, mabet ağacı, kırmızı meşe gibi ağaçlar bulunuyor.  Rengarenk bahçelerde doyasıya oynayacak olan çocuklar için ayrıca oyun vadisi ve oyun parkları da projedeki yerini alıyor.

Bahçeyaka Ispartakule konut projesi, sosyal alanlarıyla da ayrıcalıklı ve prestijli bir hayatın kapılarını aralıyor. Süs havuzu, kitap okuma alanları, kahve köşesi, desenli pergola alanları,  açılır – kapanır havuz, su kanalları, canlı renklerden oluşan gökkuşağı meydanı proje sakinlerine keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Bahçeyaka Ispartakule konut projesinde aynı zamanda çok amaçlı bir spor sahası da bulunuyor. Kay kay pisti, mini futbol sahası, açık hava masa tenisi, üçlü pota basket sahası, tırmanma duvarı, voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile Bahçeyaka Ispartakule, spor yapmayı sevenlere de geniş yelpaze sunuyor.

qq

اتصل بنا

Burhaniye St. Abdullahağa Ave. No:21 / 34676 Altunizade Üsküdar/Istanbul

(216) 556 08 00 (Pbx)

(216) 422 65 14

[email protected]

ادخلوا بريدكم الالكتروني للحصول على معلومات وأخبار عن سور يابي