Suryapı

Sur Yapı'dan Konut Kredisine %20 Destek

Sur Yapı’dan Ev Almanın Tam Zamanı! 

Dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgını, tüm sektörleri olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de olumsuz etkiledi. Pandemi süreci hem sağlık hem de ekonomi açısından bu zamana kadar insanlığın hiç deneyimlemediği bir dönem haline geldi. Bu süreçle birlikte genel ekonominin tamamında olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de aşağı yukarı üç aylık bir durgunluk yaşandı. İnşaatların ve satışın durmasına ilaveten ofislerin kapanmış olması ciddi bir duraksama ve iş kaybına sebep oldu.  

Evde kaldığımız pandemi sürecinde konforlu yaşam alanlarının, çevre düzenlemelerinin, uzmanlıkla tasarlanan balkonların, terasların, geniş bahçelerin ve ev içi çok fonksiyonlu kullanım alanları gibi hususların ne kadar hayati olduğunu tecrübe edildi.  

Kamu bankaları, yeni bir destek paketi açıklayarak konut kredi faizlerini düşürdü. Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyada sektöre örnek teşkil eden projeleriyle adından söz ettiren Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek veriyor. Bu kapsamda; İstanbul’daki 13 konut projesinde ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Projesi’nde %20’ye varan indirimler uyguluyor.  

Yeni Konut Paketine Tam Destek! 

Sur Yapı’nın yeni konut paketine destek kampanyasında 15 yıla varan vade ile ilk 12 ay ödemesiz, aylık % 0,64 faizle finansman sağlanacak. Hem ev almak isteyenlere hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral veren kampanya Sur Yapı’nın tüm projelerinde geçerli olacak. İstanbul ve Antalya’daki projelerden evini beğenenler, uygun vade oranıyla ev sahibi olduktan sonra kredi ödemelerine 13. ayda başlayabilecek. 

İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamında  
İstanbul’un iki yakasındaki 13 konut projesinde ilk sene taksitsiz ve ara ödemesiz ev sahibi olacak konut alıcıları, açıklanan yeni destek kredisi ile taksitleri ödemeye tam bir yıl sonra başlayacak. Paket kapsamında İstanbul projelerinde kişi başına verilecek kredi miktarı azami 750 bin ₺ olarak uygulanacak. %20 indirimle satışa sunulan tüm İstanbul projelerinde, %20 peşinat dahilinde ilk 12 ay ödeme yapılmayacak. 13’üncü aydan itibaren kalan %80’lik kısma ise %0,64 faizle 180 ay vade uygulanacak.  
 
Kampanya kapsamındaki İstanbul projeleri: 

Avrupa yakasında yer alan Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Rezidans.  

Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe Lavender, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Tilia ve Exen İstanbul. 

Sur Yapı Antalya Projesi de kampanyaya dahil 
Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar ₺ yatırımla hayata geçirilen, Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesinde de ilk sene taksitsiz, ara ödemesiz bir fırsat sunuluyor. Antalya projesi için uygulanacak ödeme planında ise kişi başına verilecek kredi miktarı azami 500 bin ₺ olacak. % 10 indirimle satışa sunulan dairelerde % 10 peşinat uygulanacak ve ilk 12 ay ödemesiz olacak. Kalan % 90’lık kısım ise %0,64 vade uygulanarak 180 ay sabit taksitlendirilecek. Örneğin; Antalya Projesi’nin Sur Cadde etabında 60 m² 1+1 bir dairenin liste fiyatı 236 bin ₺’dir. Liste fiyatı üzerinden yapılan %10 indirim sonrasında daire 212.400 ₺’ye gelmektedir. Kampanya kapsamında öncelikle 21.240 ₺ peşinat alınmakta (ev bedelinin % 10 luk kısmı), kalan tutar ise ilk 12 ay taksit ödemeksizin 13. Aydan itibaren aylık 1.948 ₺’dir.  

Sur Yapı Antalya’da Park Etabında HEMEN TESLİM avantajı bulunan evler için de kampanya aynı koşullarla geçerli olacak. 

Vade Farksız Sur Yapı bünyesinde Ödeme planları da kampanya kapsamında 

Kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde kredili planda olduğu gibi İstanbul projelerinde % 20, Sur Yapı Antalya projesinde %10 indirim uygulanacak.  

İstanbul ve Antalya projeleri de vade farksız ödeme seçenekleri kampanyaya dahil edildi. İstanbul projelerinde %35 peşinat 6. 12. ve 24. aylarda %10 vade farksız ara ödeme ve kalan tutar için 48 ay vade farksız taksit imkanı ile liste fiyatları üzerinden %10 indirim uygulanacak.  

Antalya projesinde de yine %35 peşinat 6. 12. ve 24.aylarda %10 vade farksız ara ödeme ve kalan tutar için 48 ay vade farksız taksit imkanı sunulacak. 

 

 

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje