Suryapı

Konut kampanyasına Sur Yapı’dan 12 projeyle tam destek

Türkiye’ninözel sektördeki en büyük konut portföyüne sahip firması SurYapı ‘‘Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak’’kampanyasına 12 projesiyle tam destek verdi.

Konutkampanyasına Sur Yapı’dan 12 projeyle tam destek

KONUTDER,GYODER ve İNDER’in açıkladığı konutta yüzde 20 indirimkampanyasına Türkiye’nin özel sektördeki en büyük portföyünesahip firması Sur Yapı tam destek verdi. İstanbul, Antalya veBursa gibi birçok ilde şantiyeleri bulunan Sur Yapı kampanyaya 12projesiyle destek veriyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas, “KONUTDER olarak öncülüğünü yaptığımızkampanyaya Sur Yapı olarak da tam destek veriyoruz. 30 gün içinçok cazip fırsatlar üst üste geldi. Özellikle gençlerin ve yenievlilerin 214 bin TL fiyattan başlayan dairelerimizi yüzde 20indirimli ve yüzde 5 peşinatla alma fırsatınıdeğerlendirmelerini istiyoruz” dedi.

 

2Şehir, 10 İlçe ve 12 projeyle Sur Yapı’dan tam destek

Türkiye’ninözel sektördeki en büyük portföyüne sahip firması Sur Yapı,“Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına tamdestek veriyor. Sur Yapı İstanbul’un 10 ilçesinde bulunanBahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City,Excellence Koşuyolu, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, LavenderSancaktepe, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Şehir Konakları ile BursaNilüfer’deki Marka Rezidans projeleriyle kampanyada yer alıyor.KONUTDER, İNDER ve GYODER’in birlikte başlattığı indirimkampanyası kapsamında Sur Yapı da bu projelerinde peşin ve 0.98faizli konut kredili satışlarda mevcut liste fiyatı üzerindenyüzde 20 indirim uyguluyor. Ayrıca yine kampanya kapsamında sadeceyüzde 5 peşinat ödeniyor. Altıncı ayda yüzde 15; 12, 24 ve36’ıncı aylarda ise yüzde 10 vade farksız Sur Yapı bünyesindeödeme yapılıyor. 30 gün sürecek kampanya boyunca fiyat artışıolmayacağı garantisi veriliyor.

120ay vade ve 1500 TL ‘den başlayan taksitlerle

SurYapı kampanyasında genel kampanya avantajlarına ilave olarakseçenekler sunuluyor. Buna göre yüzde 5 peşinat ödemesi ve vadefarksız Sur Yapı bünyesinde gerçekleştirilecek ara ödemelersonrasında kalan bakiye 0,98 vade oranı ile 120 ay banka krediliolarak ödenebiliyor. Taksitler 1500 TL’den başlıyor.

Herkesime hitap eden ürün portföyü

Genişbir müşteri kitlesine hitap eden ürün yelpazesi bulunan SurYapı’da konut fiyatları 214 bin TL’den başlıyor. Ayrıcabirçok farklı lokasyonda, farklı metrekare fiyatları ile farklıgelir gruplarına ve yaş aralıklarına hitap ediyor. Bu portföyiçerisinde konutlar, ofisler ve ticari alanlar bulunuyor.

23.400bağımsız bölüm ile Türkiye’nin özel sektördeki en büyükportföyüne sahip firma: Sur Yapı

SurYapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER, İNDER,GYODER olarak ortaklaşa başlattıkları ve Türkiye’nin öndegelen 41 firmasının destek olduğu kampanyaya Sur Yapı olarak datam destek verdiklerini belirtti. 23 bin 400 bağımsız bölümlükbir portföye sahip olduklarını hatırlatan Elmas, “Özel sektörolarak Türkiye’deki en büyük portföye sahip Sur Yapı’nınkampanyaya tüm gücüyle destek olması çok önemli” dedi.

Kampanyaözellikle gençleri hedefliyor

Elmas,şöyle devam etti; “Halk tabiriyle adeta 40 yılda bir olacakfırsatlar üst üste geldi. Ramazan’ın bereketiyle konutsektörüne de bereket geldi. Hükümetimizin KDV indirimiylebaşlayan, sonra tapu harçları indirimiyle devam eden süreçCumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın çağrısıyla daha güzelbir noktaya geldi. Başta kamu bankaları olmak üzere konutkredileri psikolojik sınır olarak gördüğümüz yüzde 1’inaltına geldi. Bunu KONUTDER, İNDER, GYODER olarak açıkladığımızyüzde 20 indirim kampanyası takip etti ve bahar havası başladı.30 gün için çok cazip fırsatlar üst üste geldi. Özelliklegençleri ve yeni evlileri, 214 bin TL’den başlayan dairelerimizikampanya dahilinde sunduğumuz fırsatlardan yararlanarak konutalmaya davet ediyoruz. Böylece talebi tabana yaymak istiyoruz.”

Türkiye’ningayrimenkul şirketiyiz

İstanbul,Bursa ve Antalya’da gerçekleştirdikleri projelerle birlikte 11milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaşan Türkiye’ningayrimenkul firması olduklarını belirten Elmas, “Sur Yapıolarak hem sektöre öncü oluyoruz hem de Türkiye ekonomisine katkısağlıyoruz. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje