Suryapı

Sur Yapı, 2017 yılının ilk büyük konut ve ofis kampanyasında mutluluğun formülünü açıklıyor!

‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla Sur Yapı, 0 peşinat + 0 faiz = Sur Yapı’dan Güzel 1 Ev formülü ile ev sahibi yapıyor.

 

 

Sur Yapı, 2017 yılında yepyeni bir konut kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere umut oluyor. Sur Yapı, "Olur Olur Bal Gibi Olur" isimli konut kampanyası ile sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor. Sur Yapı Konut Kampanyası Sancaktepe’ de Lavender, Ispartakule’ de Bahçeyaka, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Bursa Nilüfer’de Marka Rezidans, Güneşli ’de Mirage Rezidans, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar,  Eyüp’te Axis İstanbul Ofis projelerinde olmak üzere toplam 9 Sur Yapı projesinde geçerli olacak.

 

Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, 2017 yılının bir önceki yıldan daha iyi olacağı sinyallerini yepyeni bir konut kampanyası ile veriyor. ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasında Sur Yapı, sıfır peşinat ve sıfır faiz ile yatırım yapmak isteyenleri hayallerine kavuşturuyor. 27 Ocak tarihine kadar geçerli olacak kampanya Lavender, Bahçeyaka, Şehir Konakları, Marka Rezidans, Mirage Rezidans, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul ve Axis İstanbul Ofis projelerinin yer aldığı 9 projeyi kapsıyor.

 

2017 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirten Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener; “2017, geçtiğimiz yıldan daha iyi bir yıl olacak. Yatırımlarımıza, konut ve ofis projelerimize ve kampanyalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Sur Yapı olarak, bu yıl yaptığımız yatırımları konut alıcılarına ulaştırırken topluma moral veren cazip kampanyalar yapacağız. Milletçe morale, güvene, neşeye, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu duyguları bir nebzede olsa konut alıcılarına yansıtmak istedik. Yeni konut kampanyamız,  ev sahibi olmak isteyenlere mutluluğun formülünü veriyor: ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli konut kampanyamızı da bu düşünceyle hazırladık.  Bu konut kampanyası kapsamında sıfır faiz ve sıfır peşinat ile ev ya da ofis sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Sur Yapı olarak mutluluğun formülünü bu kampanya ile duyuruyoruz. 9 Sur Yapı konut projemizde geçerli olacak kampanya ile yıla hareketli bir giriş yapmış olacağız. Tüm yılın böyle hareketli geçeceğine, ekonomimizin ve sektörün çarklarının durmadan döneceğine inanıyoruz. Konut ve ofis projelerimizi kapsayan bu kampanya kapsamında konut alıcıları tasarruflarına dokunmadan üstelik faiz ödemeden konut sahibi olacaklar” dedi.

 

“Olur Olur Bal Gibi Olur” konut kampanyası 9 projede 27 Ocak tarihine kadar devam edecek. Ekonomimiz için lokomotif olan inşaat sektörü, 2017 yılında da ekonomimize ivme kazandırmayı sürdürecek.

 

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje