Suryapı

Sur Yapı Projelerindeki Ticari Gayrimenkuller Satışta!

Prestijli projeleri ardı ardına hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde bulunanticari alanları satışa sundu. İstanbul’un Anadolu Yakasındaki 10, AvrupaYakasındaki 7 projenin ticari alanları kampanyalı fiyatları ve alternatifliödeme seçenekleriyle sahiplerini bekliyor.

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, birbirinden prestijliprojelerinde bulunan ticari alanları satışa sundu. Bulundukları bölgelerinçehresini değiştiren ve dönüştüren Sur Yapı projeleri, ticari alanlarıyla işdeğiştirmek, büyük bir ofise geçmek, lokasyon değiştirmek, ticari gayrimenkulyatırımı yapmak isteyen herkese uygun bir seçenek sunuyor.

17 Farklı Sur YapıProjesindeki Ticari Gayrimenkuller Satışta!

Anadolu Yakası’nda Sancaktepe’de Muhit ve Lavender, Koşuyolu’ndaExcellence, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Maltepe’de Yeşilmavi,Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve İdilia, Çekmeköy’de Tilia; AvrupaYakası’nda ise Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Ispartakule’deBahçeyaka, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis,  Güneşli ’de Corridor ve Mirage, Sultangazi’deVitrin projelerindeki ticari alanlar kampanyalı fiyatları ile avantaj sağlıyor.

180 Bin TL’den BaşlayanFiyatlarla Ticari Gayrimenkuller!

17 farklı projede bulunan toplam 321 adetticari alanınbüyüklükleri 11 metrekare ile 2.520 metrekare arasında değişiyor. Ticarialanların fiyatları ise KDV dahil 180 bin TL’den başlayan fiyatlarlayatırımcısını bekliyor. Projelerin farklı kampanya ve ödeme seçenekleribulunuyor.

%10 İndirim 60 Ay 0 Faizİmkanı!

Sur Yapı’nın 12 farklı lokasyonunda yer alan 17 projesinin her birigelişimini sürdüren ve kazandıran bölgelerde yer alıyor. Sadece proje sakinlerideğil tüm bölge halkı tarafından kullanılacak biçimde tasarlanan ticarialanlar, bu özellikleriyle her daim yoğun bir trafiğe sahip olacak. Hayalindekiişe sahip olmak isteyen herkes, kendisine uygun bir ticari alanı Sur Yapıprojelerinde bulabilecek. Kampanya kapsamında %10 indirim sonrasında 60 ay 0faiz ile ödeme imkanı sunuluyor. Lansmanı yeni yapılan Topkapı Evleri ve TempoCity projelerinde ise 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

 

 

 

 

 

 

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje