Suryapı

Sur Yapı’dan Büyük Kampanya Peşinatsız, Küçük Taksitlerle Büyük Yatırım

Sur Yapı, Ekim ayı boyunca geçerli olacak ‘’Peşinatsız Küçük Taksitlerle Büyük Yatırım’’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında PEŞİNATSIZ ve teslime kadar uygun taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Mirage ve İlkbahar projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca tamamı peşin ya da peşin+banka kredisi ödemelerinde % 5 kampanya indirimine ek %10 daha indirim yapılıyor.

Kurulduğu günden bu yana birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, yeni kampanyası kapsamında küçük taksit ödemeleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Sur Yapı, yüzde 5 kampanya indiriminin ardından banka kredili tutarı 120 aya bölüyor. Müşteri taksit ödemelerini yılda bir kez artacak şekilde ödüyor. Böylelikle evi teslim alana kadar minimum taksitle ödemesini yapmış oluyor ve teslimle birlikte ödeme planını yeniden yapılandırma şansına sahip oluyor. Kalan tutarı ise yılda bir kez olmak üzere 4 VADE FARKSIZ ödeme ile tamamlıyor. Tamamı peşin ya da peşin ve banka kredisi ile yapılan ödemelerde ise yüzde 10 daha indirim uygulanıyor.

Kampanya kapsamında ödeme planına peşinat ödemesi eklemek isteyenler ise, taksit miktarını ya da ara ödeme miktarını düşürebiliyor.

Sur Yapı Mirage Güneşli’de PEŞİNATSIZ 1+1 daireler 2709 TL den başlayan taksitlerle

Şehirli ve dinamik yapısıyla Mirage Rezidans, İstanbul’un değerli ilçesi Atatürk Havalimanı’na komşu Güneşli’de yükseliyor. Benzersiz lokasyonu, sosyal donatıları, rezidans hizmetleri ve çarşısı ile tüm ihtiyaçlara cevap verebilen Mirage Rezidans, lüks yaşamın kapılarını aralıyor.
Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler, 168 m² 3+1 daireler için örneğin; %5 indirimin ardından hiç peşinat ödemeden evlerine kavuşabilir. 929.100 TL için 120 ay boyunca aylık 5.463 TL’den başlayan taksitlerle Aralık 2016, 2017, 2018 ve 2019 tarihlerinde yapılacak 102.201 TL ara ödeme ile ödemelerini tamamlayabiliyorlar.

17 katlı 3 bloktan oluşan Mirage Rezidans’ta 342 rezidans dairesi bulunuyor. Avantajlı lokasyonu ile dikkat çeken Mirage Rezidans, Basın Ekspres yolu üzerinde olması ve Atatürk Havalimanı’na yakınlığıyla dikkat çekiyor. TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında bulunan Mirage Rezidans, yeni yapılacak Ataköy – İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin Evren Güneşli - Mimar Sinan istasyonlarına komşu konumda ve metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarının da yakınında yer alıyor. Ünlü oteller, hastaneler, kolejler ve üniversitelerin yer aldığı bölge, ikinci Maslak olarak da adlandırılıyor.

Yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık hava fitness alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, basketbol alanı, kafeteryaları, sosyal tesisleri ve çocuk oyun alanlarıyla sakinlerine rahat, konforlu ve prestijli bir yaşamın kapılarını aralayan Mirage Rezidans, 60 mağazalık çarşısıyla alışveriş ihtiyacına da cevap veriyor. Ulusal ve uluslararası seçkin markalardan oluşan Mirage Çarşı, kafeteryaları, restoranları, konsept mağazalarıyla sakinlerine sosyalleşme olanağı sunuyor.


 

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli’de 1+1 daireler PEŞİNATSIZ 1500 TL den başlayan taksitlerle

Doğa ile iç içe bir yaşam vaat eden Sur Yapı İlkbahar, yeşilin her tonunu bünyesinde barındırıyor. Kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarının yer aldığı meyve bahçeleriyle Sur Yapı İlkbahar, Anadolu Yakası’nın gelişmeye devam eden ilçesi Sultanbeyli’de inşa ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar projesinden ev sahibi olmak isteyenler kampanya kapsamında 120 m² 2+1 bir daireye %5 indirim ile hiç peşinat ödemeden 484.500 TL’ye sahip olabiliyor. 120 ay boyunca aylık 2.985 TL’den başlayan taksitlerin yanı sıra, Aralık 2016, 2017, 2018 ve 2019 tarihlerinde 53.295 TL’lik ara ödeme yapıyor.

Benzersiz peyzajı ve avantajlı lokasyonuyla İlkbahar, Kuzey ormanlarına, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkıyor. Yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında yer alan proje, faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor. Aynı zamanda projeye 300 metre uzaklıkta ise yeni bir üniversite alanı yer alıyor.

Uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, sosyal tesisleri, spor alanları, çocuk parkları, kış bahçeleri, çardakları kitap okuma ve dinlenme alanları ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan Sur Yapı İlkbahar, şehrin merkezine de yakın konumda bulunuyor. Geniş aileler için konforlu bir yaşam imkanı sunan proje, gün ışığından doyasıya faydalanılabilecek az katlı ve yatay mimarisiyle de avantaj sağlıyor. 

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje