Suryapı

Sur Yapı’dan “Dolar’ını Boz, İndirimi Kap” kampanyası!

Sur Yapı’nın her 30 Bin Dolarkarşılığı Türk Lirası peşinat ödemesine 10 Bin Türk Lirası indirim yaptığıkampanya, 18 Aralık tarihine kadar geçerli olacak. “Dolar’ı Boz, İndirimi Kap”sloganıyla başlatılan kampanya Lavender, Bahçeyaka, Şehir Konakları, MarkaRezidans, Mirage Rezidans, Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve Axis İstanbul Ofisprojelerini kapsıyor.

 

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alanSur Yapı, Türk Lirası’na değer kazandırılması hareketine katıldı. Bu kapsamdayeni bir kampanya başlatan Sur Yapı, her 30 Bin Dolar karşılığında Türk Lirasıpeşinatına 10 Bin Türk Lirası indirim sunuyor. Böylelikle kampanya kapsamındaher 30 Bin Dolar karşılığında peşinatta mevcut indirimlere ek olarak yaklaşık %9indirim uygulamış oluyor.

Sur Yapı’nın bulunduklarıbölgelere değer katan Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Sancaktepe’deLavender, Ispartakule’de Bahçeyaka, Ümraniye’de Şehir Konakları, Bayrampaşa’daAxis İstanbul, Güneşli’de Mirage Rezidans ve Bursa Nilüfer’de Marka Rezidansprojeleri kampanya kapsamında yer alıyor.

SurYapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Fedakârlık yapmamızgereken bir dönemden geçiyoruz. Biliyoruz ki kişilere, kurumlara ve tümhalkımıza düşen bir görev var bu konuda… Biz de Sur Yapı olarak üzerimize düşensorumluluğu yerine getirmek için Türk Lirası’nın değerinin korunması hareketineyönelik bir kampanya hazırladık.

Kampanya kapsamında her 30Bin Dolar karşılığı Türk Lirası peşinat ödemesine mevcut kampanyalarımıza ilave10 Bin Türk Lirası indirim yapacağız. Böylelikle her 30 Bin Dolar karşılığında TürkLirası peşinatta mevcut indirimlere ek olarak yaklaşık %9 indirim uygulamışolacağız. Biz bu kampanya ile hem döviz bozdurmayı teşvik ederken, hem de TürkLirası ile alışverişi teşvik etmek istedik. 18 Aralık tarihine kadar geçerliolacak bu kampanyamızı 100 ev ile sınırlı tuttuk” dedi.

Sur Yapı’nın “Dolar’ınıBoz, İndirimi Kap” kampanyası, 18 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. KampanyaAnadolu yakasında Sultanbeyli’de yer alan Gölbahçe Evleri, İlkbahar,Sancaktepe’de Lavender, Ümraniye’de Şehir Konakları, Avrupa Yakasında Güneşli’de yer alan Mirage Rezidans, Ispartakule’da Bahçeyaka, ve Bursa Nilüfer’deMarka Rezidans projelerinde geçerli olacak. Ayrıca Eyüp’te yer alan Axisİstanbul A Plus Ofislerde kampanya kapsamında yer alacak.

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje