Suryapı

Şehrin MARKA’sı Hızla Yükseliyor

Bursa’nın prestijli projesi Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM’de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Sosyal tesisleri, dağ manzarası, içerisinde sevilen ve seçkin ulusal ve uluslararası markalarının yer alacağı alışveriş merkezi ile Marka Rezidans,“lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Gördüğü yoğun talep üzerine, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ek yatırımla birlikte 650 milyon dolar yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi…. Yatırımcılarına Bursa Nilüfer’de benzersiz bir yaşam fırsatı sunacak olan Marka Rezidans ve AVM’de teslimler ise 2017 yılında gerçekleşecek.

 

Marka Rezidans ve AVM hızla yükseliyor...

Marka Rezidans ve AVM’nin inşa aşamalarının planlandığı gibi devam ettiğini vurgulayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas “Marka ’da çalışmalarımızın ilerleyişinden oldukça memnunuz. Alışveriş merkezi kısmının kaba inşaatını neredeyse bitirdik. B, C ve D rezidans bloklarının imalatına hız verdik. Marka projemiz büyük vizyon bir proje… Sadece hafriyat çalışmaları sırasında 58.200 kamyon seferi yapıldı. Projeyi tamamladığımızda 230.000 m²'lik bir inşaat alanını tamamlamış olacağız. Yaklaşık 24.000 ton demir, 1.500 ton çelik ve 147.000 m³ beton kullanmış olacağız. Proje bittiğinde 3000 kişiye istihdam oluşturacağız. Mart ayında alışveriş merkezini açıp, Ağustos 2017 gibi de rezidansların teslimlerine başlayacağız” dedi.

 

Marka Alışveriş Merkezi yoğun talep nedeniyle büyütüldü…

Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa’da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak. Ulusal ve uluslararası perakendeciler tarafından gördüğü yoğun talep sonrası ek yatırım ile büyütülen Alışveriş Merkezi, 75 bin metrekarelik kiralanabilir alanda mağaza sayısı 250’ye çıkarıldı. Marka Rezidans ve AVM, Bursa’nın sosyo-kültürel gelişimine de katkı sağlayacak ve Bursalıların gözde buluşma noktası olacak. 

 

Örnek daireler beğeni topluyor...

Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin örnek daireleri ise ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Projede 2+1 145 m² ve 3+1 190 m²’den oluşan iki farklı örnek daire bulunuyor. Sur Yapı kalitesini gözler önüne seren daireler, lüks ve konforlu bir eve sahip olmak isteyen herkesi bekliyor.

Geniş ve ferah yapısıyla dikkat çeken örnek dairelerde lüks, sadelik ve rahatlık ön planda yer alıyor. Modern ve yalın çizgilerle dekore edilen dairelerin salonları ağırlıklı olarak gri, kahverengi ve beyaz renklerinden oluşuyor. Rahat mobilyalarla dekore edilen salonlarda, şık aksesuarlar bulunuyor. Beyaz rengin ağırlıklı olduğu mutfakların dizaynında ise konfor ön plana çıkıyor. Son teknolojiye uygun cihazlarla donatılan dairelere yerleştirilen renkli ekranlı touch paneller sayesinde çeşitli rezidans hizmetlerinin yer alacağı concierge hizmetlerinden faydalanmak mümkün oluyor.

Bize Ulaşın

İLETİŞİM FORMU

 

Adınız *

Soyadınız *

E-posta Adresiniz *

Telefon Numaranız *

Gayrimenkul için Ayrılan Bütçe

Proje